ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

Предмет

Урбанистичко планирање 2  (3.8.56)

Предметен наставник

Вон. Проф. д-р Слободан Велевски

Учесници во наставата

 

Ана Рафаиловска м-р арх.

Елена Андонова м-р арх.

Соработници

 

 

повеќе

 

download:

Grupi i termini za vezbi 

Raspored na rabota leten semestar 2021-22 

Klasi na nameni

Pravilnik za standardi i normativi  

 Zimski semestar 

Predavanje 1 

Vezba 1 

Vezba 1 primer tabela

Predavanje 2

Predavanje 3

Vezba 2 

Vezba 2_primer 

Vezba 2_info

Predavanje 4

Predavanje 5

Vezba 3 

Vezba 3_primer

Vezba 3_info

Predavanje 6

Predavanje 7

Predavanje 8 

Predavanje 9

Predavanje 10 

SEMINARSKA RABOTA (zadaca) 

Predavanje 11 

Predavanje 12

Leten semestar 

Predavanje 13

Predavanje 14

Predavanje 15

Predavanje 16

Predavanje 17

Predavanje 18

Predavanje 19 

Predavanje 20 

Predavanje 21

Predavanje 22

Predavanje 23 

Predavanje 24

VEZBI ZIMSKI SEMESTAR 

Vezba 4

Vezba 4 info

Vezba 5

Vezba 5_podloga

Vezba 5 podloga acad

VEZBA LETEN SEMESTAR 

Vezba 6 leten semestar 

Vezba 6 podloga acad 

Primeri list 1  

Primer_list 2 i 3  

Primer_list 4

UP2 sodrzina na program 

UP2_maketa template

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар