ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

   70GAFS

НАСТАВНИЦИ:

м-р Елизабета Аврамовска
редовен професор

д-р Минас Бакалчев
редовен професор

д-р Мирослав Грчев
редовен професор

д-р Јасмина Сиљановска
редовен професор

д-р Митко Хаџи Пуља
редовен професор

д-р Анета Христова Поповска
редовен професор

м-р Наташа Милованчев
редовен  професор

д-р Михајло Зиноски
редовен  професор

д-р Елизабета Касапова
редовен професор

д-р Огнен Марина
редовен професор

д-р Дивна Пенчиќ
редовен професор

д-р Страхиња Трпевски
редовен професор
 
д-р Ана Тромбева Гаврилоска
редовен професор
 
 д-р Слободан Велевски
вонреден професор

д-р Марија Мано Велевска
вонреден професор

д-р Јован Ивановски
вонреден професор

д-р Бојан Каранаков
вонреден професор

д-р Александар Радевски
вонреден професор

д-р Ана Ивановска Дескова
вонреден професор
 
д-р Мери Батакоја
вонреден професор

д-р Саша Тасиќ
вонреден професор

д-р Димитар Папастеревски
вонреден професор

д-р Горан Мицковски
вонреден професор

д-р Александар Петровски
вонреден професор

д-р Добре Николовски
доцент

 

 

СОРАБОТНИЦИ:

м-р Ѓорги Димков
асистент

м-р Филип Ценовски
асистент-докторанд
 
м-р Лилјана Димевска
асистент
 
м-р Михајло Стојановски
асистент
 
м-р Кире Ставров
асистент

м-р Марија Петрова
асистент

м-р Теодора Михајловска
асистент

м-р Сања Аврамовска
асистент
 
м-р Ана Рафаиловска
асистент

м-р Елена Арсова
асистент
 
д-р Благоја Бајковски
асистент

м-р Александар Петановски
асистент

м-р Димитар Крстевски
асистент

м-р Јана Брсакоска
асистент

м-р Дарко Драгановски
асистент

м-р Теа Дамјановска
асистент

 


НАСТАВНИЦИ ОД ДРУГИ ФАКУЛТЕТИ

д-р Љупчо Настовски
редовен професор
УКИМ-Природно-математички факултет

д-р Елена Думова
редовен професор  
УКИМ-Градежен факултет

д-р Петар Цветановски
редовен професор
УКИМ-Градежен факултет

д-р Денис Поповски
вонреден професор
УКИМ-Градежен факултет

д-р Вангел Ноневски
редовен професор
УКИМ Филозовски факултет Скопје

д-р Горан Трпчевски
вонреден професор
УКИМ-ФДУ

д-р Лилјана Денковска
редовен професор
УКИМ-Градежен факултет

д-р Ѓорѓи Ѓорѓиев
вонреден професор
УКИМ-Градежен факултет

д-р Солзица Поповска
редовен професор
УКИМ-Филолошки факултет

 
 
д-р Катерина Здравкова
редовен професор
УКИМ

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар