ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

Деканат
Контакт: Елизабета Кулеванова
Teл: 3 116 367
Мобилен: 075 219 967 e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Студентска служба
Контакт: Анета Трпковска
Тел: 3 116 328 локал 107
Мобилен: 075 219 958 e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Архива
Контакт: Манаковиќ Шамакоска Зиска
Тел: 3 116 328 локал 103
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Персонална служба
Контакт: Јована Милошева Најдовска
Тел: 3 116 328 локал 152
Мобилен: 075 219 946 e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Сметководство
Контакт: Славица Краљевска Јовановска
Teл: 3 116 328 локал 154
Mобилен: 071 596 223
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Компјутерски центар / IKNOW
Контакт: Владимир Стефановски
Тел. 078 332 663 e-mail:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
Библиотека
Контакт: д-р Меланија Шерденковска
Teл: 3 116 328 локал 155
e-mail:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.