ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

САМОЕВАЛУАЦИЈА

 

anketa

 
ИЗВЕШТАЈ ЗА САМОЕВАЛУАЦИЈА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ ЗА ПЕРИОДОТ 2019-2021 ГОДИНА Учебна 2019/2020 година Учебна 2020/2021 година

 

ИЗВЕШТАЈ за резултатите од Анкетата за оценување на квалитетот на наставата во зимскиот семестар од учебната 2020/2021 година

ИЗВЕШТАЈ за резултатите од Анкетата за оценување на квалитетот на наставата во летниот семестар од учебната 2020/2021 година

 

Самоевалуација зимски семестар 2019/2020

Самоевалуација летен семестар 2018/2019

Самоевалуација зимски семестар 2018/2019

Самоевалуација летен семестар 2017/2018

Самоевалуација зимски семестар 2017/2018

Самоевалуација летен семестар 2016/2017

Самоевалуација 2015/2016

Самоевалуација 2012/2013