ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

СТУДЕНТСКА СЛУЖБА

 

Форма за промена на e-mail адреса во Iknow во профилот на студентите на Архитектонски факултет.

 

 

 

Назив на примачот:Буџет на РМ, Архитектонски факултет Скопје

Банка на примачот:Н.Б.Р.М 

Сметка:100000000063095 

Сметка на буџетски корисник:1600104200 – 788 -12 

Приходна шифра и програма:723011 – 41 -

Приходна шифра и програма:723012 – 41 -2
Приходна шифра и програма:723019 – 41 - 
 
Забелешка: Приходните шифри и програми варираат во зависност од услугата согласно Ценовникот објавен на огласната табла пред Студентската служба

 

 

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар