ukimarha2
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

СТАТУТ

 

Статут на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје

С Т А Т У Т на Архитектонскиот факултет - Скопје во состав на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје

Архитектонски факултет - Елаборат за акредитација

П Р А В И Л Н И К за внатрешните односи и работењето на Архитектонскиот факултет во состав на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје

ПРАВИЛНИК засистематизација н аработните места на Универзи­тетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје - Aрхитектонски факултет - Скопје(Анекс 1)

 

 

 

 

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар