ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ПРЕДАВАЊА

Odluka12

Odluka13

Odluka14

MagisterskiAvgust2023


 

Известување до студентите запишани во прва година на Додипломски студии по архитектура на Архитектонскиот факултет во Скопје

Најавувањето на системот Iknow можете да го направите во три чекори:

1. Повикајте ја страницата http://www.iknow.ukim.mk/ за да се најавите на системот.

2. На линкот заборавена лозинка ќе добиете e-mail со линк за промена на лозинка. Вашата e-mail адреса е сега кирисничко име за влез во системот.

3. Со промена на лозинката вашата процедура за активација за најава на Iknow системот е завршена

Напомена:      За промена на лозикна имате највеќе 30 мин. Пораките можат да дојдат во JunkMail фолдерот. Од моментот на промена на лозинка до добивањето на e-mail от можат да поминат неколку минути поради оптеретување на системот.

Повеќе: Најавувањето на системот Iknow

3dlm0002

DokumentiUpis2023xxx

Konecna

PrigovoriPrigovori

Preliminarna2023-2024

Priemen2023-7

PrvCiklus2023 1

EKTSseptemvri2023

MentoriTemiMagisterski2023-1

EKTSjuni2023xx

01 Objava podgotvirelna 2022 23 webaaaa copy

prijava4abc

prijava4a

 

thumbnail FRU-Praga-POSTER

 

1
DSC_0143
DSC_0149
DSC_0151
DSC_0156_1
DSC_0163
DSC_0167
DSC_0168
DSC_0170
DSC_0174_1
DSC_0177
DSC_0180
DSC_0186

Фотографии од предавањето на доц. д-р Манфредо ди Робилант од Политехничкиот Универзитет во Торино насловено „Употреба, симбол, архитектонски елементи„ кое се одржа во амфитеатарот на АФС при УКИМ во Скопје на 9 мај 2023. Автор на фотографиите е Бојана Исијанин.

Poster Robilant

Ве покануваме на предавањето на доц. д-р Манфредо ди Робилант од Политехничкиот Универзитет во Торино со наслов „Употреба, симбол, архитектонски елементи“ кое ќе се одржи во вторник 9. мај 2023 год. со почеток во 20.00 часот во амфитеатарот на Архитектонскиот факултет Скопје.

Повеќе: д-р Манфредо ди Робилант од Политехничкиот Универзитет во Торино

MagisterskiApril2023b