ukimarha2
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

 

ЛИСТА НА ТЕМИ И МЕНТОРИ ЗА ИЗРАБОТКА

НА МАГИСТЕРСКИ РАБОТИ ЗА ЗАВРШНИОТ ИСПИТ

ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

 

 

Проф. д-р Минас Бакалчев

Вонр. проф. д-р Саша Тасиќ

Проф. д-р Митко Хаџи-Пуља

Проф. д-р Анетa Христова-Поповска

Вонр. проф. д-р Мери Батакоја

Вонр. проф. д-р Александар Радевски

Доц. д-р Горан Мицковски

Вонр. проф. д-р Михајло Зиноски

Вонр. проф. д-р Марија Мано-Велевска

Вонр. проф. д-р Јован Ивановски

Вонр. проф. д-р Дивна Пенчиќ

Вонр. проф. д-р Слободан Велевски

Проф. д-р Огнен Марина

Вонр. проф. д-р Страхиња Трпевски

Вонр. проф. д-р Димитар Папастеревски

Доц. д-р Александар Петровски

Проф. д-р Елизабета Касапова

Вонр. проф. д-р Ана Ивановска-Дескова

Вонр. проф. д-р Бојан Каранаков

Доц. д-р Добре Николовски

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

архива: X семестар - летен семестар 2019/2020

архива: X семестар - зимски семестар 2019/2020

архива: X семестар - летен семестар 2018/2019

архива: X семестар -  зимски семестар 2018/2019

архива: X семестар - летен семестар 2017/2018

архива: X семестар -  зимски семестар 2017/2018

архива: X семестар -   летен семестар 2016/2017

архива: X семестар -  зимски семестар 2016/2017

архива: X семестар -  летен семестар 2015/2016

архива: X семестар -  зимски семестар 2015/2016

архива: X семестар - летен семестар 2015/2016

архива: X семестар - зимски семестар 2014/2015

 

 

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар