ukimarha2
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

   70GAFS

ДЕКАНАТ

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје
Архитектонски факултет
Булевар Партизански одреди, бр. 24
1000, Скопје

 

Декан:

д-р Огнен Марина
редовен професор
Декан

тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/128
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Продекани :

д-р Јован Ивановски
вонреден професор
продекан за наставни и студентски прашања

тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/114
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

д-р Ана Тромбева Гаврилоска
редовен професор
продекан за финансии

тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/127
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

д-р Бојан Каранаков
вонреден професор

продекан за наука и меѓународна соработка

тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/137
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


Секретар:

Лилјана Христова-Јаневска
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/160
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.