ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ДЕКАНСКА УПРАВА

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје
Архитектонски факултет
Булевар Партизански одреди, бр. 24
1000, Скопје


д-р Огнен Марина
редовен професор
Декан
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
д-р Јован Ивановски
вонреден професор
тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/137
продекан за наставнo научни и студентски прашања
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
д-р Ана Тромбева Гаврилоска
редовен професор
продекан за финансии
тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/137
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
д-р Бојан Каранаков
вонреден професор
продекан за наука и меѓународна соработка
тел. 389 2 3164 974,
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/137
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
д-р Александар Радевски
вонреден професор
Раководител на Институтот за архитектонско проектирање
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/122
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
д-р Мирослав Грчев
редовен професор
Раководител на Институтот за урбанизам
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/112
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

д-р Страхиња Трпевски
вонреден професор
Раководител на Институтот за високоградба
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/160
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
м-р Елизабета Аврамовска
редовен професор

Раководител на Институтот за заштита на градителско наследство и историја на архитектурата
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/116
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
д-р Добре Николовски
доцент
Раководител на Институтот за графички комуникации
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/138
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 
Лилјана Христова-Јаневска
секретар
тел./факс 389 2 3116 367
тел. 389 2 3116 328/160
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар