ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

АРХИТЕКТОНСКА РАБОТИЛНИЦА

ListaIntegrativniStudija2021

 

 

 

Архива:

 

IX семестар - зимски семестар 2014/2015

 
ОБНОВА/ПРЕНАМЕНА НА УЧИЛИШНИ ОБЈЕКТИ ВО РУРАЛНИ ПОДРАЧЈА
Локација:
Општина Крива Паланка
Раководител:
Проф. д-р. Влатко П. Коробар
 
ИСТРАЖУВАЊЕ И ДОКУМЕНТИРАЊЕ НА АРХИТЕКТОНСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА КРАЈБРЕЖЈЕТО НА ПРЕСПАНСКОТО ЕЗЕРО И ИНТЕРПОЛАЦИЈА НА СТАНИЦА ЗА ИСПИТУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА ЕЗЕРСКАТА ВОДА
Раководител:
Доц. д-р. Михајло Зиноски
AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар