ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

АЛУМНИ

 

Центарот за кариера:
            
Вонр. проф. д-р Александар Радевски, раководител на Центар за кариера; 

Основната мисија на Центарот за кариера е:

да воспоставува постојана врска меѓу студентите и деловната заедница;
да го промовира Универзитетот пред пазарот на трудот;
да им понуди помош на студентите при преминот од академската средина во професионалното вработување;
да им го олесни пристапот на срудентите на Универзитетот до работните места.

 

Дипломирани на
Архитектонскиот факултет во Скопје

инженер архитект

2014-2000

дипломиран инженер архитект

2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001 2000 1999 1998 1997 1996 1995 1994 1993 1992 1991 1990 1989 1988 1987 1986 1985 1984 1983 1982 1981 1980 1979

 

магистер инженер архитект

2014 2013

 

магистер по архитектура и урбанизам

2014 - 2000

 

доктор по технички науки

2014 - 2000