ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

VII/1 степен (звање – дипломиран инженер архитект)

Никола Сашо Спиркоски
Елена Димитар Христова
Катерина Никола Наумовска
Нина Нинослав Кузмановска
Марија Јонче Поповска
Влера Рушан Аљија
Хамди Сурија Сулемани
Наташа Слободан Антевска
Иван Живко Петровски
Филип Бахтијар Конески
Елизабета Анастас Каровска
Елена Нацко Миленковска
Искра Владимир Лазоска
Марин Драги Тодоров
Дритон Арбен Руси
Елјеса Фадил Јонузи
Иван Златко Радованов
Ивона Гаврило Кипроска
Димитар Георги Хаџиев
Дарко Владимир Матоски
Адем Абдуламит Усејни
Нина Михаил Груневска
Марија Емил Спасеска
Димитар Блаже Цветковски

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар