ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

   70GAFS

ДОКУМЕНТИ

 

Ангажман на наставен кадар

Одлука за реализирање на наставата

 

Одлуки за стекнување на звања:
 
редовни професори:
Ана Тромбева Гаврилоска
Анета Христова Поповска
Дивна Пенчиќ
Елизабета Аврамовска
Јасмина Сиљаноска
Касапова Елизабета
Минас Бакалчев
Митко Хаџи Пуља
Михајло Зиноски
Наташа Милованчев
Огнен Марина
 
вонредни професори:
Александар Петровски
Александар Радевски
Ана Ивановска Дескова
Бојан Каранаков
Горан Мицковски
Димитар Папастеревски
Јован Ивановски
Марија Мано Велевска
Мери Батакоја
Саша Тасиќ
Слободан Велевски
 
доценти:
Добре Николовски
 
асистенти:
Благоја Бајковски
Теа Дамјановска
Александар Петановски  
Јана Брсакоска  
Димитар Крстевски  
Дарко Драгановски
Ана Рафаиловска
Андонова Елена  
Марија Петрова
Кире Ставров  
Михајло Стојановски
Теодора Михајловска
Лилјана  Димевска  
Сања Аврамоска
 
лаборанти
Влатко Стефановски
Ѓорѓи Димков
Филип Ценовски


 

 

 

Знакот на Архитектонски факултет и универзитетскиот Св. Кирил и Методиј

ukimarh