ukimarha2
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

anketa

УПИСИ ВО ПРВА ГОДИНА – ВТОР УПИСЕН РОК

Тестот за утврдување склоност за студирање архитектура, како составен дел на постапката за упис на Интегрираните петгодишни студии по архитектура од прв и втор циклус на Архитектонскиот факултет во учебната 2020/2021 година, во вториот уписен рок ќе се одржи во четврток, 17.09.2020 година, со физичко присуство на кандидатите.Право на полагање на тестот имаат исклучиво оние кандидати кои ги завршиле сите неопходни постапки за пријавување преку системот за уписи – Iknow и во чие електронско досие е наведено – прифатена пријава!

Кандидатите кои ќе го полагаат Тестот за утврдување склоност за студирање архитектура треба да пристигнат пред влезот на Архитектонскиот факултет на булевар Партизански одреди бр. 24 во четврток, на 17.09.2020 година во 11.30 часот.

Секој кандидат задолжително треба да носи со себе документ за лична идентификација - важечка лична карта или пасош, како и да знае да го наведе индивидуалниот петоцифрен број под кој се води во системот за уписи – Iknow.

Секој кандидат кој ќе го полага Тестот за утврдување склоност за студирање архитектура треба да ги почитува мерките за заштита и превенција од ширење на коронавирусот Ковид-19, односно задолжително да носи заштитна маска, ракавици и од останатите присутни да одржува растојание од 2 метри.

На кандидатите кои ќе пристигнат подоцна од наведеното време, кои ќе немаат соодветен документ за лична идентификација и кои нема да ги почитуваат мерките за заштита - нема да им биде дозволено полагање на Тестот.

Архитектонски факултет – Скопје

16.09.2020

01 naslovna ilustracija

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар