WorldClient

 

Почитувани корисници на E-mail сервисот на доменот arh.ukim.edu.mk

од 5 мај 2021 година одпочнавме процес за мигрирање на нашиот сервис на серверите на Microsoft.

од 10 мај 2021 година ќе стартуваат префрлувањата на сите стари е-мејлови на новите сервери, и доколку некои мејлови недостасуваат ве молиме за трпение.

Процесот ќе трае две недели поради количината на податоци.

Сите мејлови пратени и примени до среда 19 мај 2021 година ќе бидат сочувани во архивата на компјутерскиот центар на А.Ф.

Сите лозинки од кои не се доволно сигурни ( 12345, ABCDEF,......) ќе бидат заменети со нови поради системска сигурност.

Лозинките мора да содржат најмалку 8 карактери, Голема буква, мала буква, Бројка и Знак.

Ви пожелувам пријатна работа.