ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

Апликацијата ја започнувате на линкот

www.upisi.ukim.mk

upisiukimmk

 

Najava

Доколку се најавувате на системот, ги внесувате вашите податоци за најава

Ако не сте аплицирале во системот кликнете на линкот Регистрирај се

upis1

Zaboravena

 

upis2

Пополнете ги полињата со вашите податоци на кирилица, Е-Маил адресата на латиница

Отвотете го вашето поштенско сандаче и активирајте го вашиот профил

Потоа најавете се со вашата E-mail адреса и лозинка

upis3

На линкот Пријави ќе ви се прикаже почетокот на сегментот за внесување на вашите лични податоци

Во прозорчето лични податоци пополнете ги сите полиња со вашите податоци

upis5

Изберете факултет

upis6

Iknow2

Во полето претходно образование внесете ги податоците од матурата

Iknow3

Во полето оценки ги внесувате сите четри години од средното образование.

Во секој од четирите редови ги набројувате оценките една по друга,

по ист редослед како во вашите свидетелства

Iknow4

Во полето преглед ги гледате сите ваши внесени податоци во претходните чекори

Iknow5

Во полето поднесување ги печатите сите формулари и ја завршувате вашата пријава

Iknow6

На овој линк го имате видеото од целата процедура на аплицирање

IknowVideo

За сите проблеми кои ги имате со Iknow

обратете се на факултетскиот администратор на адресата

stefanovski.vladimir@arh.ukim.edu.mk

 

 

Упатство УКИМ за Iknow.pdf