ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

Магистерски одбрани

 

РАСПОРЕД НА ОДБРАНИ НА МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО МАРТОВСКА СЕСИЈА, ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

 

РАСПОРЕД НА ОДБРАНИ НА МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО ДЕКЕМВРИСКО ЈАНУАРСКАТА СЕСИЈА, ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

 

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ (ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИТЕ РАБОТИ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА)

 

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ И ОДБРАНА НА ИНТЕРМЕДИЈАРЕН ИСПИТ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

 

РАСПОРЕД НА ОДБРАНИ НА МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ, ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

 

РАСПОРЕД НА ОДБРАНИ НА МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО ЈУНСКА СЕСИЈА, ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

 

РАСПОРЕД НА ОДБРАНИ НА МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО МАРТОВСКО АПРИЛСКА СЕСИЈА, ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

 

РАСПОРЕД НА ОДБРАНИ НА МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ ВО ДЕКЕМВРИСКО ЈАНУАРСКАТА СЕСИЈА, ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

 

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЗАВРШНИТЕ ИСПИТИ(ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИТЕ РАБОТИВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА)

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар