ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

АДМИНИСТРАЦИЈА

Лилјана Христова-Јаневска    
Секретар

Кулеванова м-р Елизабета  
Советник за деловно работење

Јована Најдовска-Милошева    
Советник за човечки ресурси

Трпковска м-р Анета    
Советник за студентски прашања

Шерденковска д-р Меланија    
Раководител во библиотека

Зиска Манаковиќ-Шамакоска    
Советник за општи и нормативно правни работи

Владимир Стефановски    
Советник за ИКТ

Краљевска-Јовановска м-р Славица
Советник за финансиско, сметководствено и материјално работење

Симе Бужароски    
Магационер-самостален референт за магацинско работење

Рамадан Хусеин    
Курир

Гордана Црничина    
Хигиеничар

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар