ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ТЕМИ СТУДИЈА

 

 во VIII семестар во учебната 2016/2017 година:

Студио VIII1    
Тема: СКОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТСКИ РЕЗИДЕНЦИИ/СУР
Локација: Скопје
Педагошки тим: Проф. д-р Минас Бакалчев и Доц. д-р Саша Тасиќ

Студио VIII2
Тема:АРХИТЕКТУРА И ВОДА – ТЕРМАЛНА БАЊА
Локација: Баниште , Дебар
Педагошки тим: Вонр. проф. д-р Михајло Зиноски, Проф. д-р Анета Христова Поповска

Студио VIII3
Тема: ЕРГЕЛА СО ХИПОДРОМ
Локација: Скопје
Педагошки тим: Доц. д-р Александар Радевски и Доц. д-р Горан Мицковски

Студио VIII4     
ТЕМА: УРБАНСТИЧКО СТУДИО НОВ УРБАН БЛОК: АРХИТЕКТОНСКО УРБАНИСТИЧКО РЕШЕНИЕ НА ГРАДСКА ЧЕТВРТ  Ц-08
Локација: Скопје
Педагошки тим: Проф. д-р Владимир Арсовски

 
 
 

архива: VII / IX семестар - зимски семестар 2016/2017

архива: VIII семестар - летен семестар 2015/2016

архива: VII / IX семестар - зимски семестар 2015/2016

архива: VIII семестар - летен семестар 2014/2015

архива: VII / IX семестар - зимски семестар 2014/2015

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар