ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

СТУДИО VIII СЕМЕСТАР 2015/2016

СТУДИО 8/1

УНИВЕРЗИТЕТСКИ РЕЗИДЕНЦИИ, ЛОКАЦИЈА БЕРЛИН

Педагошки тим:

Проф. д-р Минас Бакалчев Доц. д-р Саша Тасиќ

СТУДИО 8/2

СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА, ЛОКАЦИЈА С. ЛЕШОК

Педагошки тим:

Доц. д-р Михајло Зиноски и Проф. д-р Анета Христова-Поповска

СТУДИО 8/3

УРБАНА АГРИКУЛТУРА-БОТАНИЧКА ГРАДИНА Педагошки тим:

Доц. Д-р Александар Радевски

Доц. Д-р Горан Мицковски

СТУДИО 8/4

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ

Педагошки тим: Проф. д-р Владимир Арсовски

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар