ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ФОРМУЛАРИ

 

 

ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЗАВРШЕН ИСПИТ  word
(ИЗРАБОТКА И ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИОТ ТРУД)

ОБРАЗЛОЖЕНИЕ НА ТЕМА ЗА МАГИСТЕРСКИ ТРУД word

 НАСОКИ ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА ОБРАЗЕЦ МР02 word

Извештај                                                                    word

Известување                                                                word

Забелешки за предадениот магистерски труд word

Одлука за завршните испити 2016                 pdf


 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар