ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

VIII семестар - летен семестар 2014/2015

Студио 8/1
КУЌА НА ГЕМИЏИИТЕ: КОЛЕКТИВНО ДОМУВАЊЕ - ВЕЛЕС
Педагошки тим:
Проф. д-р Минас Бакалчев и Асс. м-р Саша Тасиќ
 
Студио 8/2
ВЕРТИКАЛНА СПОРТСКА САЛА (ВЕРТИКАЛЕН ГИМНАЗИУМ)  
Педагошки тим:
Доц. д-р Михајло Зиноски, Асс. М-р Мери Батакоја
 
Студио 8/3
УРБАН СТОПАНСКИ ПАРК 
Педагошки тим:
Доц. д-р Александар Радевски и Горан Мицковски
Студио 8/4
 
АРХИТЕКТОНСКО УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА УРБАН БЛОК ЦЕНТАР - СКОПЈЕ
Педагошки тим:
Проф. Д-р Владимир Арсовски и Доц. д-р Дивна Пенчиќ
 
AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар