ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

Студио 7/1            

 
ОСТРОВ-ХОТЕЛ НА ОСТРОВОТ ГОЛЕМ ГРАД,
 
Локација: ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
 
Педагошки тим:
Проф. Д-р Минас Бакалчев
Доц. Д-р. Саша Тасиќ
 
 
Студио 7/2            
 
НОВ ТРГОВСКО ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР ВО ВЕЛЕС
 
Локација: Мичурин, Скопје,
 
Педагошки тим:
Доц. д-р Михајло Зиноски,
Проф. Д-р Анета Христова Поповска
 
 
Студио 7/3
 
ФАБРИКА ЗА ЧОКОЛАДО
 
Локација: Скопје
 
Педагошки тим:
Доц. д-р АлександарРадевски
Доц. Д-р Горан Мицковски
 
 
Студио 7/4
 
Урбанстичко студио          
 
Локација: Скопје
 
Педагошки тим:
Доц. д-р Владимир Арсовски
 
 
 
ИНТЕГРАТИВНИ СТУДИЈА
 
КВАДРАТ-ФОРМИ НА НАСЕЛУВАЊЕ/РАБОТА
 
Локација:
 
Педагошки тим:
Проф. Д-р Минас Бакалчев
Доц. Д-р. Саша Тасиќ
 
 
ОБРАСЦИ НА РАСТ: РЕЗИДУАЛНИ ФОРМИ
 
Локација: Скопје
 
Педагошки тим:
 
Доц. д-р. Слободан Велевски
Доц. Д-р Марија Мано Велевска
Доц д-р Огнен Марина
 
 
 
РЕ-КВАЛИФИКАЦИЈА НА ЈАВНИОТ ТРАНСПОРТЕН СИСТЕМ ВО ПРЕОДОТ ОД СРЕДНИ КОН ГОЛЕМИ ГРАДОВИ ВЕЛЕС
 
Локација: Велес
 
Педагошки тим:
доц. Д-р Михајло Зиноски
 
 
ПРОИЗВОДЕН ПРОСТОР -
 
карактер, атмосфера и рационалност на индустриските објектиЛокација: Скопје
 
Педагошки тим:
Доц. д-р. Горан Мицковски
Доц. Д-р Александар Радевски
Доц. Д-р Јован Ивановски