ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

VII/1 степен (звање – дипломиран инженер архитект)

Дејан Јурак
Ивана Шендова
Влатка Најденоска
Бојана Петроска
Никола Солздановски
Езерка Стрезовска
Злата Голабоска
Драгана Куртеска
Димитар Целески
Бојан Ѓоќевски
Ненад Крстев
Кирил Најдоски
Борислава Данилова
Горан Аризанкоски
Катерина Колевска
Биљана Стамболиска
Дарко Запатоски
Марија Каламукоска
Дејан Никодинов
Снежана Симевска
Симона Александровска
Томислав Белиќ
Биљана Дешевска
Маја Кончалиева
Дарко Лазаревски
Арјета Муча
Ѓорѓи Милошевски
Гоце Попов
Билјана Веселинова
Лила Коцевска
Маја Кириќ
Дијана Перевска
Сандра Тасевска
Васко Крстевски
Елена Симјаноска
Елена Дрварова
Анѓелина Јановска
Галена Миљовска
Јана Витанова
Димитар Крстески
Снежана Нелоска
Јања Поповиќ
Ивана Ралевиќ
Светлана Стоиќевиќ
Ирена Атковска
Бранкица Божиновска
Кирил Илоски
Михајло Ивковски
Јелена Јанакиевска
Драгана Јошевска
Блерим Рустеми
Филип Јосифовски
Ермаљ Ќамили
Сандра Наумовска
Ивана Попова
Ана Секуловска
Мартина Тенекеџиева
Симона Трајковска
Александар Ивановски
Ана Стефановска
Сања Анастасова
Павлинка Атанасова
Елена Петровска
Ирина Стефановска
Маја Спасова
Букурије Максути
Слободанка Корубиновска
Гордана Цветковска
Анита Нунова
Софија Стошиќ
Љубен Томски
Љуљејета Арифи
Катерина Видимче
Леон Георгиевски