ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

VII/1 степен (звање – дипломиран инженер архитект)

Маја Златевска
Ана Филиповска
Моника Мигуловска
Викторија Алаческа
Марта Илиевска
Радица Угрова
Радица Ѓонеска
Наташа Стојмановска
Маја Ѓорѓиевска
Оливера Блажевска
Марта Пејоска
Марина Кевиловска
Билјана Спиркоска
Вања Велкова
Анета Спасеска
Гоце Стојаноски
Ратко Димовски
Рената Русева
Али Шибли
Благојче Цветковски
Наталија Стрмбова
Димче Белчовски
Јоне Јанкоски
Александар Боцевски
Владимир Георгиевски
Сашка Васевска
Горјан Горчевски
Стефан Атанасоски
Христијан Бабука
Благој Бочварски
Ирена Ристовска
Никола Транталовски
Гордана Андоноска
Марина Димитровска
Гоце Тодоровски
Ана Радоњиќ
Јане Даневски
Тамара Забазноска
Зоран Дејкоски
Зорица Дрвошанова
Петар Туфа
Елизабета Трајковска
Емине Ќерими
Јана Константинова
Иво Булески
Билјана Бежаноска
Виктор Наумоски
Ирена Колева
Никола Стрезовски
Билјана Цветановска
Марија Новаковиќ
Ангел Вангеловски
Сања Лилиткин
Христијан Атанасовски
Верица Јакимовска
Весна Ниниќ
Билјана Темелковска
Емилија Марковска
Игор Сугарчев
Мартин Ефремовски
Софија Ристова
Адис Љајиќ
Кристина Тодиќ
Виктор Сметеновски
Петар Јованов
Кирил Стојановски
Дејан Костески
Марко Митиќ
Стефан Георгиевски
Душица Кочоска
Весна Попоска
Ивана Нацевска
Игор Снегар
Катерина Гареска
Вангел Караиванов
Кристина Николовска
Благица Тромбева
Јасна Грујоска
Богдан Илиевски
Крешнике Идризи
Марија Маркоска
Неџибе Муса
Јетон Фејзулаху
Сандра Шутиноска
Александар Андоноски
Паолина Милушева
Маја Димишкова
Марија Лазаревска
Олга Михајлова
Борис Анастасов
Билјана Стамболиева
Лејла Ибраимоска
Борјана Србиновска
Анастасија Шекерова
Неделко Маркоски
Данијела Шамеска
Катерина Рамаданова