ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

VII/2 степен (звање –магистер инжинер архитект)

Фросина Стојановска
Љубица Манасиева
Сања Стојкова
Сања Миташова
Маја Тошиќ
Катерина Зафировска
Ема Зафирова
Дејан Томски
Александра Младеновиќ
Лидија Мицковска
Симона Ситновска
Елена Ефтимова
Маја Сталевска
Марина Најдоска
Гордана Крстеска
Ива Димовска
Маја Петреска
Светлана Камчева
Верица Арапова
Магдалена Матеска
Елена Марковска
Љупчо Алексов
Маријана Миновска
Јана Брсакоска
Милена Наумоска
Македонка Макаровска
Виолета Пеева
Благој Даскалов
Бисера Денковска
Розита Симоновска

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар