ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

звање – дипломиран инженер архитект

Дончева Вања
Серафимовска Тања
Димитровска Бојана
Маслеша Марија
Јакимовска Марија-Магдалена
Николова Билјана
Ристеска Ана
Стефановска Јасна
Котларовски Игор
Мартиновска Билјана
Ристовска Катарина
Ноева Елена
Борозанов Боријан
Алексова Маја
Бојаџиевска-Андреева Ирина
Миљовски Никола Александар
Дранговски Васил Михајло
Даутовска Митко Марија
Младеновска Јован Билјана
Петровски Методија Пеце
Петковска Милорад Маја
Кузманова Благој Радица
Цветаноска Милутин Виолета
Идризи Невзат Бесим
Стојановска Љубиша Оливера
Ложанкоски Наум Божин
Мациќ Драгољуб Драгана
Апостолски Симеон Андреј
Крстиќ Сава Александра
Јаневска Ѓорѓи Светлана
Жежељ Александар Константин
Анѓелковиќ Раде Маја
Мелкова Димитар Елена
Божиновска Миленко Александра
Јосифов Ванчо Сашко
Георгиев Васил Перо
Милковски Ацо Благој
Попоски Ацо Златко
Поп-Андоновска Петраки Емилија
Маџирова Бошко Соња
Коцева Злате Наталија
Думановски Гоце Младен
Ристевска Трендо Елена
Тозија Зоран Нада

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар