ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

VII/1 степен (звање – дипломиран инженер архитект)

Миле Црвен Мицев
Иван Пешевски
Дамјан Христов
Драгана Матова
Маја Петковска
Маја Петровска
Дејан Митев
Ивана Баламовска
Катерина Топчиоска
Наташа Стојкоска
Дијана Омерагиќ
Александра Димитриеска
Климчо Јузмески
Наташа Мицкоска
Драгана Данилова
Снежана Јолеска
Јасна Стратијева
Димитар Кавазов
Симона Серафимовска
Нена Бошковска
Соња Касапоска
Милена Цицимова
Адријана Трендафилова
Ванчо Рафајловски
Елена Момировска
Кристина Милеска
Анета Ничева
Жарко Симјановски
Марија Јанкулоска
Сашка Јовановска
Билјана Кузманоска
Филип Георгиевски
Војдан Коробар
Андреа Јанков
Бранкица Качуркова
Ана Поп Антоска
Бојана Антевска
Делчо Пеев
Срѓан Митровиќ
Геле Алиломов
Филип Караѓозовски
Добрица Дојчиноска
Елена Златеска
Марија Налевска
Виктор Јовановски
Деспина Милановска
Марија Павловска
Марија Головодовска
Александра Журкова
Арѓенд Зенки
Ајсела Јусуфович
Софија Милошеска
Зоран Николоски
Борка Стрезовска
Марија Милошевска
Ристо Малков
Паја Попова
Елена Јордановска
Катерина Петровска
Љупчо Сачкаровски
Бојан Тасев
Катарина Станковиќ
Ирина Јовановска
Васил Миљовски
Александар Василев
Ивона Аврамоска
Маријана Спиревска
Љубица Тофиловска
Милена Зекмановска
Јане Шишков
Благоја Михајловски
Теодора Младенова
Маја Велкоска
Милица Лазаревска
Иван Делев
Здравко Здравев
Цветанка Котевска
Анита Пејчиноска
Катерина Хаџи-Митова
Александра Алексовска
Оливера Мукаетова
Марина Младенова
Татјана Ранташа
Ивана Стефановска
Здравко Чалшев
Катерина Бакарџиева
Александра Танчевска
Лидија Цилакова
Мухамед Агуши
Тонка Андонова
Ивана Станојевиќ
Ива Нечевска
Марија Цветковска
Ема Темелкова
Драгица Стојановска
Горан Чаневски
Влатко Анѓелов
Митко Видановски
Јелена Белиќ
Симона Шандуловска
Ивана Бајкова
Билјана Јанческа
Сања Тасева
Александар Анастасовски
Петрит Далипи
Ивица Крстевски
Горан Темелковски
Иво Кик
Теодора Михајловска
Јане Стефановски
Филип Бошкоски
Драган Ристоски
Маринела Ристова
Александар Рајчевски
Бранко Цеков
Марија Зотовска
Бојан Милановски
Весна Скендерова
Кефајет Едип
Александар Тодороски