ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

ПРЕДЛОГ ЛИСТА НА ТЕМИ И МЕНТОРИ ЗА ИЗРАБОТКА 
НА МАГИСТЕРСКИ РАБОТИ ЗА ЗАВРШНИОТ ИСПИТ 
ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА – ЛЕТЕН СЕМЕСТАР

Проф. д-р Минас Бакалчев

Доц. д-р Саша Тасиќ

•    УЧЕЊЕ И ДОМУВАЊЕ / СТУДЕНТСКИ ДОМ ЗА XXI ВЕК

Проф. д-р Митко Хаџи-Пуља

Проф. д-р Анетa Христова-Поповска

Доц. д-р Мери Батакоја

ОД МУЗЕЈ-ЗГРАДА ДО МУЗЕЈ-ТЕРИТОРИЈА

МОДЕЛИ И ПЕДАГОГИИ

Вонр. проф. д-р Александар Радевски

Доц. д-р Горан Мицковски

Вонр. проф. д-р Михајло Зиноски

Вонр. проф. д-р Марија Мано-Велевска

Вонр. проф. д-р Јован Ивановски

Вонр. проф. д-р Дивна Пенчиќ

Вонр. проф. д-р Слободан Велевски

Проф. д-р Огнен Марина

Вонр.проф. д-р Страхиња Трпевски

Доц. д-р Димитар Папастеревски

Доц. д-р Александар Петровски

Вонр.проф. д-р Елизабета Касапова

Доц. д-р Ана Ивановска-Дескова

Вонр. проф. д-р Бојан Каранаков

Доц. д-р Добре Николовски