ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

   70GAFS

НАСТАВНИЦИ:

д-р Косто Мангароски редовен професор
д-р Влатко Коробар редовен професор
д-р Мирослав Грчев редовен професор
д-р Мирослав Грчев редовен професор
д-р Иванка Кировска редовен професор
д-р Владимир Арсовски редовен професор
д-р Јасмина Сиљановска редовен професор
м-р Елизабета Аврамовска редовен професор
д-р Митко Хаџи Пуља редовен професор
д-р Минас Бакалчев редовен професор
д-р Анета Христова Поповска редовен професор
д-р Виктор Пајвански вонреден професор
м-р Наташа Милованчев вонреден професор
д-р Страхиња Трпевски доцент
д-р Елизабета Касапова доцент
д-р Ана Тромбева Гаврилоска  
доцент
д-р Огнен Марина доцент
д-р Михајло Зиновски доцент
д-р Дивна Пенчиќ доцент
д-р Бојан Каранаков доцент
д-р Александар Радевски доцент
д-р Марија Мано Велевска доцент
д-р Слободан Велевски доцент
д-р Јован Ивановски доцент

 

СОРАБОТНИЦИ:

Димков м-р Ѓорги асистент
Папастеревски м-р Димитар     
асистент
Петровски м-р Александар асистент
Ивановска м-р Ана асистент
Николовски м-р Добре асистент
Ценовски м-р Филип асистент
Мицковски Горан асистент
Стефановска м-р Јасна асистент
Тасиќ м-р Саша асистент
Батакоја м-р Мери асистент

 

НАСТАВНИЦИ ОД ДРУГИ ФАКУЛТЕТИ:

д-р Љупчо Настовски
редовен професор
УКИМ-Природно-математички факултет

д-р Елена Думова
редовен професор  
УКИМ-Градежен факултет

д-р Петар Цветановски
редовен професор
УКИМ-Градежен факултет

д-р Санде Атанасовски
редовен професор
УКИМ-Градежен факултет

Доц. Горан Трпчевски
редовен професор
УКИМ-ФДУ

д-р Кирил Темков
редовен професор
УКИМ-Филозофски факултет

Д-р Солзица Поповска
редовен професор
УКИМ-Филолошки факултет

д-р Сашо Коруновски
редовен професор
ФТУ-Охрид