ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

ПОКАНА-ПРОСЛАВА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ-2022

DSC_7668
DSC_7669
DSC_7670
DSC_7673
DSC_7677
DSC_7680
DSC_7682
DSC_7684
DSC_7687
DSC_7691
DSC_7692
DSC_7693
DSC_7697
DSC_7699
DSC_7705
DSC_7707
DSC_7711
DSC_7712
DSC_7715
DSC_7717
DSC_7721
DSC_7722
DSC_7724
DSC_7733
DSC_7735
DSC_7743
DSC_7746
DSC_7747
DSC_7748
DSC_7750
01/30 
start stop bwd fwd
  

Фотографии од церемонијата на свечено врачување индекси на новата генерација на студенти по архитектура на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје која се одржа во амфитеатарот на АФС на 3.10.2022 год.

Автор на фотографиите е Мила Гавриловска.

IzborniStudija2022

Konecna-VtorCiklus-2022-23VtorRok

upisi 2022-23

Preliminarna2022-2023VtorCiklus1

PrvAkademskiCasPokana2

 

КонкурсНИПново1
КонкурсНИПново2КонкурсНИПново9
КонкурсНИПново4КонкурсНИПново13
КонкурсНИП7

Magisterski20221

Konecna-PrvCiklus-2022-23VtorRok

InfoVtorRokPrvCiklus20222

DSC_4659
DSC_4672
DSC_4673
DSC_4695
DSC_4715
DSC_4718
DSC_4734
DSC_4747
DSC_4753
DSC_4758
DSC_4763
DSC_4780
DSC_4788
DSC_4804
DSC_4806
01/15 
start stop bwd fwd
  

Претставување на резултатите од студентската работилница во рамки на меѓународниот проект „Rehabilitation of Mass Housing Neighborhoods“, со учество на колеги од Факултетот за архитектура од Детмолд, Германија и Факултетот за архитектура од Белград, Србија. Настанот се оддржа на Архитектонскиот факултет во Скопје на 15.9.2022-та година, а изложбата може да се погледне во галеријата „Коридор“. 

Фотографиите се на Мила Гавриловска.

Banner4

VtorCiklus20222