ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

odluka

Plakat Zorica -

NSban1

template2

is2

 АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ-ПОКАНА-НОВОГОДИШНА ЗАБАВА 2023-3

Почитувани колеги и пријатели, 

Ве покануваме на прославата по повод новогодишните и божиќните празници која ќе се одржи во петок, 30.12.2022 година, со почеток во 12.00 часот на „Сквер“ на втори кат во просториите на Архитектонскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Прославата е организирана заедно со ФСС на АФС, студентите на АФС и целокупната академска заедница на Факултетот. 

Ќе ни причинува голема чест и задоволство доколку ја збогатите нашата прослава со Вашето присуство. 

Со почит,  

Проф. д-р Огнен Марина 

Декан

TihomirLukic
 
Проф. д-р Тихомир Јукиќ, ЗАГРЕБ, ШТО ДА СЕ ПРАВИ СЛЕДНО?
ВИЗИИ И СТРАТЕГИИ ЗА РАЗВОЈ НА ГРАДОВИТЕ
Предавање во рамки на годишната докторска конференција на
докторските студии по архитектура и урбанизам на
Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје
 
понеделник - 5. 12. 2022, 19:00 часот, амфитеатар на АФС

Festival Days of Oris 22

Speakers

PreliminarnaDoktorski 1PreliminarnaDoktorski 2PreliminarnaDoktorski 3

Studija20221

Studija20222

Studija20223

Studija20224

Studija20225

Studija20226

Studija20227

Studija20228

Studija20229

 

 

 

  

Свечено одбележување и прослава на јубилејот - 73 год. од одржувањето на првиот академски час на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј во Скопје“.

Автор на фотографиите е Маја Јаневска.