ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ПОКАНА-ПРОСЛАВА АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ-2022

  

Фотографии од церемонијата на свечено врачување индекси на новата генерација на студенти по архитектура на Архитектонскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје која се одржа во амфитеатарот на АФС на 3.10.2022 год.

Автор на фотографиите е Мила Гавриловска.

IzborniStudija2022

Konecna-VtorCiklus-2022-23VtorRok

upisi 2022-23

Preliminarna2022-2023VtorCiklus1

PrvAkademskiCasPokana2

 

КонкурсНИПново1
КонкурсНИПново2КонкурсНИПново9
КонкурсНИПново4КонкурсНИПново13
КонкурсНИП7

Magisterski20221

Konecna-PrvCiklus-2022-23VtorRok

InfoVtorRokPrvCiklus20222

  

Претставување на резултатите од студентската работилница во рамки на меѓународниот проект „Rehabilitation of Mass Housing Neighborhoods“, со учество на колеги од Факултетот за архитектура од Детмолд, Германија и Факултетот за архитектура од Белград, Србија. Настанот се оддржа на Архитектонскиот факултет во Скопје на 15.9.2022-та година, а изложбата може да се погледне во галеријата „Коридор“. 

Фотографиите се на Мила Гавриловска.

Banner4

VtorCiklus20222