ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

   70GAFS

NSban1

template2

is2

 АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ-ПОКАНА-НОВОГОДИШНА ЗАБАВА 2023-3

Почитувани колеги и пријатели, 

Ве покануваме на прославата по повод новогодишните и божиќните празници која ќе се одржи во петок, 30.12.2022 година, со почеток во 12.00 часот на „Сквер“ на втори кат во просториите на Архитектонскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Прославата е организирана заедно со ФСС на АФС, студентите на АФС и целокупната академска заедница на Факултетот. 

Ќе ни причинува голема чест и задоволство доколку ја збогатите нашата прослава со Вашето присуство. 

Со почит,  

Проф. д-р Огнен Марина 

Декан

TihomirLukic
 
Проф. д-р Тихомир Јукиќ, ЗАГРЕБ, ШТО ДА СЕ ПРАВИ СЛЕДНО?
ВИЗИИ И СТРАТЕГИИ ЗА РАЗВОЈ НА ГРАДОВИТЕ
Предавање во рамки на годишната докторска конференција на
докторските студии по архитектура и урбанизам на
Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје
 
понеделник - 5. 12. 2022, 19:00 часот, амфитеатар на АФС

Festival Days of Oris 22

Speakers

 
KonkursEI-2
 
AseismicSummer1
AseismicSummer6
 
thumbnail Logo MEXT
MEXT scolarship
Erasmus
ERASMUS+ конкурс за студентска мобилност 2023-24
Erasmus
Еразмус+ Конкурс за академска мобилност на наставен кадар за учебната 2023-24 година
 

StudentEducation

 

Atelier Emona

 

logo ambasada

Конкурс за изработка на лого по повод 30-годишнина од дипломатските односи меѓу Италија и Северна Македонија

Democracy10

KonkursOkta

 
poster
 
Plakat
 
Konkurs2023
Konkurs2023 1 
повик за учество на меѓународен архитектонски конкурс во Црна Гора
 
SHARE Skopje 2022 - Poster A4 - updated 01.11.2022
 
Интерен Конкурс за избор на најдобри научници и уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за 2021год.
Erasmus
Еразмус+ Конкурс за академска мобилност на наставен кадар за учебната 2022-23 година
 
titan2022 
 
Банер SoCoN aaa2022
 
MedjunarodenKoRasadnik 2
 

Studio2022
 
Erasmus 
ERASMUS+ конкурс за студентска мобилност 2022/23

слика

 
 10.FLUIDDesign forum "LEGO ERGO SUM"
 
Dizajn Zoja Erdeljan

naslovna slika

 
Allplan studentska edukacija Skopje
 
InoFeit
 
 
IDD2022-2
IDD5
IDDlink
IDDlinkReg

RockProject

Logo-With-text-Color1

Покана за работилница BAU EIT Pre-Jumpstarter 2022