ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

   70GAFS

Архитектонска изложба „Скопје: нови индустрии на стари локации“

Повеќе: Архитектонска изложба „Скопје: нови индустрии на стари локации“

Ran550

Почитувани,

Ве покануваме на јавното предавање на Ран Голдштајн од Bar Ilan Center for Smart Cities од Рамат Ган, Израел со наслов “Why do we have only smart (ass) cities?.Предавањето ќе се одржи во вторник, 14.03.2023 година, со почеток во 19.00 часот во амфитеатарот на Архитектонски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Тој е член на Центарот за паметни градови Бар-Илан, одговорен за сложени соработки кои бараат креативност и размислување надвор од рамката. Исто така е активен и во обезбедување на консултантски услуги за технолошки компании за адаптација на производи и стратегии за развој на бизнисот, реализира предавања и работилници за промовирање на иновациите, одржливоста и паметните градови.

 

1 POSTER-GAZMEND1

Почитувани,
Ве покануваме на јавното предавање на Газменд Ајруловски од Intelligent Network Solutions со наслов Digital Twin Concepts. Предавањето ќе се одржи во четврток, 09.03.2023 година, со почеток во 19.00 часот во амфитеатарот на Архитектонски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.
Газменд Ајруловски е извршен директор со повеќе од 20 години работно искуство кој сè уште сака да пишува кодови. Инженер во срцето, љубител на стари рачни часовници со посебна врска со шахот и кошарката. Тој е ко-основач на INS, софтверска компанија која испорачува извонредност во ГИС уште од 2007 година.
Архитектонски факултет Скопје

PLAKAT-JADRO 06.02.23

1
2
3
  

Raspored2023

KonecnaVtorCiklus2023

 
KonkursEI-2
 
AseismicSummer1
AseismicSummer6
 
thumbnail Logo MEXT
MEXT scolarship
Erasmus
ERASMUS+ конкурс за студентска мобилност 2023-24
Erasmus
Еразмус+ Конкурс за академска мобилност на наставен кадар за учебната 2023-24 година
 

StudentEducation

 

Atelier Emona

 

logo ambasada

Конкурс за изработка на лого по повод 30-годишнина од дипломатските односи меѓу Италија и Северна Македонија

Democracy10

KonkursOkta

 
poster
 
Plakat
 
Konkurs2023
Konkurs2023 1 
повик за учество на меѓународен архитектонски конкурс во Црна Гора
 
SHARE Skopje 2022 - Poster A4 - updated 01.11.2022
 
Интерен Конкурс за избор на најдобри научници и уметник на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за 2021год.
Erasmus
Еразмус+ Конкурс за академска мобилност на наставен кадар за учебната 2022-23 година
 
titan2022 
 
Банер SoCoN aaa2022
 
MedjunarodenKoRasadnik 2
 

Studio2022
 
Erasmus 
ERASMUS+ конкурс за студентска мобилност 2022/23

слика

 
 10.FLUIDDesign forum "LEGO ERGO SUM"
 
Dizajn Zoja Erdeljan

naslovna slika

 
Allplan studentska edukacija Skopje
 
InoFeit
 
 
IDD2022-2
IDD5
IDDlink
IDDlinkReg

RockProject

Logo-With-text-Color1

Покана за работилница BAU EIT Pre-Jumpstarter 2022