ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ИЗЛОЖБИ

1
2
3
6
7
8
9
10
1/8 
start stop bwd fwd
 
Град Скопје, Музеј на град Скопје,
Архитектонски Факултет, Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје

Ве покануваат на отворањето на изложбата
СКОПЈЕ МОДЕЛИ НА ГРАД
Среда, 12 ноември 2014 | 19:30 ч Музеј на град Скопје

 

1
1a
2
3
4
5
6
7
1/8 
start stop bwd fwd

POSTERstudio2014

p1
p2
p4
p5
1/4 
start stop bwd fwd

 

BienaleVenecija1
BienaleVenecija2
BienaleVenecija1
BienaleVenecija2
1/2 
start stop bwd fwd
1
2
IAS2014
1/3 
start stop bwd fwd
AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар