ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

Nicolas J.A. Buchoud

Предавање 2

Предавач:      Nicholas J.A. Buchoud;

Тема:              STUPID VILLAGE World Crises & the Predicament of Sustainability

Датум:            6-ти јули 2022 година;

Време:            21.00 часот;

Линк:              https://us02web.zoom.us/j/88308350433

Lars Lerup

Предавање 1

Предавач:      Prof. Lars Lerup;

Тема:              The Life and Death of Objects - Autobiography of a Design Project;

Датум:            4 јули 2022 година;

Време:            16.30 часот;

Линк:              https://us02web.zoom.us/j/81983043114

01 Objava podgotvirelna 202

Web Poster Summer School 2022 

Giovanni Bottini-Poster Lecture

Почитувани колеги,

Со задоволство Ве покануваме на предавањето на реномираниот м-р Џовани М. Ботини, претседател на управниот одбор и директор на Систематика, компанија од Милано, Италија, која има повеќедецениско искуство во изработка на современи сообраќајни модели и решенија, студии, анализи и транспортни планови кои се движат во рангот од национални транспортни системи во повеќе држави во светот, низ сообраќајни планови за одржлива урбана мобилност до сообраќајни решенија во соработка со реномирани светски архитекти.
Предавањето ќе се одржи во понеделник, 30-ти мај, 2022 година со почеток во 14.00 часот во амфитеатарот на Архитектонски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.