ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

 

teams

 

Предмет

Архитектонско студио II (1.2.2)

Предметен наставник
Проф. д-р Митко Хаџи - Пуља
 
Учесници во наставата
 
Проф. д-р  Минас Бакалчев
Доц. д-р Александар Радевски
Доц. д-р Дивна Пенчиќ
 
Соработници
 
Дарко Драгановски
Мартина Пенева
Теодора Илиевска
Никола Милосављевски

 

повеќе

 

Вежба 1 ПРЕТСТАВУВАЊЕ=СОЗДАВАЊЕ НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ПРОСТОР

Вежба 1.2 "УЧЕЊЕ = СЕЌАВАЊЕ НА СЕБЕСИ"

Вежба 3 - „ОТЕЛОТОВОРУВАЊЕ НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ПРОСТОР“

Вежба 3 ПРИЛОГ ОБЛИКОВНИ ПОСТАПКИ