arh    UKIM-znak10

АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook mail

iknow

menu

menuB

   70GAFS

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА

ЗА ТЕСТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО СКОПЈЕ

/ 11. јули 2020 – 18. јули 2020/

Како последица на пандемијата на Ковид 19, а со цел да се почитуваат мерките на претпазливост за спречување на ширењето на вирусот, оваа година подготвителната настава за Тестот за утврдување склоност за студирање архитектура на Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје, ќе се одржи - online. За да може кандидатите да ја следат подготвителната настава во овој формат, треба да имаат компјутер или таблет и стабилна интернет врска.

Предавањата ќе се одржуваат секојдневно, од 13. јули 2020 година (понеделник) до 17. јули 2020 (петок), со почеток во 12:00 часот, online - преку платформата Zoom (Zoom.us). Демо тестирањето, исто така, ќе се одржи online - преку платформата „Zoom“ (www.zoom.us), во сабота, на 18. јули 2020 со почеток во 12:00 ч.

 

К   А   Л   Е   Н   Д   А   Р

НА ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА ТЕСТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО СКОПЈЕ

/ 11. јули 2020 – 18. јули 2020/


П   Р   И   Ј   А   В   А

ЗА ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА ТЕСТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УКИМ ВО СКОПЈЕ

PDF     PDF формат на пријавата  word WORD формат на пријавата