ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

10. јубилеен FLUID дизајн форум под наслов: "LEGO ERGO SUM"

Оваа година FLUID дизајн форум ќе се одржи од 23. до 29. мај 2022 година во Цетиње (во новиот објект на Факултетот за Ликовни уметности на Универзитетот во Црна Гора) и во еден дел во Подгорица. Пријавувањето на студентите е на следниот мејл: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. до петок 13. мај до 16 часот. Сместување во Цетиње е обезбедено од организаторот, а трошоците за пат и храна ги сносат самите учесници.

111

222

ЗАШТИТА НА УКАЖУВАЧИ

 

- Образец за пријавување 

- Закон за заштита на укажувачи

ЗАКОНОТ ЗА УКАЖУВАЧИ

ПРИРАЧНИК ЗА УПОТРЕБА НА ЗАКОНОТА ЗА УКАЖУВАЧИ

 

KonkursNoviSuveniriStaraSkopskaCarsija

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА УЧЕСТВО ВО КОНКУРСОТ ЗА ИЗБОР НА РЕШЕНИЈА ЗА ПРОТОТИП НА СУВЕНИРИ ЗА СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА

Во услови на забрана и посебен режим на движење на територијата на целата држава, како една од мерките во борбата со корона висрусот, Ве известуваме дека е променет рокот за предавање на конкурсните трудови за изборот на идејно-обликовни решенија за изработка на прототип на сувенири за Старата скопска чаршија - „Нови сувенири за Старата скопска чаршија“ .

Новиот рок за предавање на конкурсните трудови е поместен за 15.05.2020 година, наместо претходно објавениот 10.4.2020 година.

 

Повеќе информации за конкурсните услови и критериуми на следниот линк:

https://skopje.gov.mk/media/5150/javen-povik-novi-suveniri-za-stara-carsija.pdf?fbclid=IwAR0HHryJ0kWvu9X5NW0nsKGSg5HrxJ6oPThh5tCazCOS4pA7LoQ6pj3fphQ

 

ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

 

Институција
Архитектонски факултет – Скопје
 
Адреса
бул. „Партизански одреди“ бр.24, Скопје
 
Службено лице за посредување со информации
м-р Елизабета Кулеванова
 
Контакт податоци Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
02 3116-367

Годишен Извештај за спроведување на ЗСПИЈК за 2022 година од Архитектонскиот факултет.

БАРАЊЕ ЗА ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Допис за Годишен извештај 2021

Годишен извештај 2021