ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

 

Trattamento dei dati personali ai sensi del Regolamento (UE) 679/2016.
I Suoi dati personali vengono trattati con mezzi automatizzati per finalità istituzionali, amministrative e contabili. Titolare del trattamento è l’Ente scrivente. Per ulteriori informazioni in merito al trattamento dei Suoi dati personali, può visitare la pagina privacy:https://www.ice.it/it/privacy del sito web dell’ICE Agenzia.

Personal data processing in accordance with Regulation (EU) 679/2016.
Your personal data are processed by automated means for institutional, administrative and accounting purposes. The writing Agency is the data controller. For further information regarding your personal data processing, please visit the following page on ITA website: https://www.ice.it/en/privacy

 

Agenda2

 

Почитувани студенти на Архитектонскиот факултет,

во рамки на постапката за избор на членови и претседател на Факултетското студентско собрание на Архитектонскиот факултет, ве информираме дека во петок, 18.12.2020 година, со почеток во 18.00 часот преку електорнската платформа Микрософт Тимс ќе се одржи претставувањето на кандидатката за претседател - Ангела Каруловска. До настанот ќе можете да пристапите преку линк кој ќе биде испратен преку групата која за таа намена е креирана на платформата Микрософт Тимс. Ве охрабруваме да земете активно учество на настанот и подетално да се запознаете со програмата за работа на кандидатката Ангела Каруловска.

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА II

ЗА СИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ КОИ НЕ МОЖЕА ДА ЈА СЛЕДАТ ПОДГОТВИТЕЛНАТА НАСТАВА ЗА ТЕСТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА ВО ПРВИОТ РОК, АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ ОРГАНИЗИРА УШТЕ ЕДЕН, ВТОР ЦИКЛУС ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА

/ 17. август 2020 – 22. август 2020/

Како последица на пандемијата на Ковид 19, а со цел да се почитуваат мерките на претпазливост за спречување на ширењето на вирусот, оваа година подготвителната настава за Тестот за утврдување склоност за студирање архитектура на Архитектонскиот факултет при УКИМ во Скопје, ќе се одржи - online. За да може кандидатите да ја следат подготвителната настава во овој формат, треба да имаат компјутер или таблет и стабилна интернет врска.

Предавањата ќе се одржуваат секојдневно, од 17. август 2020 година (понеделник) до 21. Август 2020 (петок), со почеток во 12:00 часот, online - преку платформата Zoom (Zoom.us). Демо тестирањето, исто така, ќе се одржи online - преку платформата „Zoom“ (www.zoom.us), во сабота, на 15. август 2020 со почеток во 12:00 часот.

 

К   А   Л   Е   Н   Д   А   Р

НА ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА ТЕСТОТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ВО СКОПЈЕ ПРИ УНИВЕРЗИТЕТОТ СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО СКОПЈЕ

/ 17. август 2020 – 22. август 2020/

 

П   Р   И   Ј   А   В   А

ЗА ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ЗА ТЕСТ ЗА УТВРДУВАЊЕ СКЛОНОСТ ЗА СТУДИРАЊЕ АРХИТЕКТУРА НА АРХИТЕКТОНСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УКИМ ВО СКОПЈЕ

 

PDFPDF пријава                                     wordWORD пријава

01-01

Проект Скопје се одложува за 2021

Почитувани пријатели и колеги,

Поради континуираното влошување на ситуацијата со Ковид-19 заразата, Проект Скопје е одложен за следната 2021 година. Сметаме дека оваа одлука е најсоодветна и примерена на моментот бидејќи безбедноста на сите говорници и гости на настанот, како и остварување на целите на настанот во безбедни услови е најважно за нас.

Целокупниот програм на настанот, како и поканетите говорници остануваат непроменети како што е наведено на веб страната www.theskopjeproject.com, но учеството на секој поканет предавач ќе биде допонително потврден од страна на организаторите на настанот. Сите евентуални измени во програмата на настанот ќе бидат дополнително објавени на веб страната www.theskopjeproject.com.

Бидете безбедни и грижете се за Вашето здравје и здравјето на Вашите најблиски.

Се гледаме следна година во Скопје!

 

Xambaxer