ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
01/15 
start stop bwd fwd

 

Предмет

Архитектонско студио 1 (1.1.1)

Предметен наставник

 
Проф. д-р Митко Хаџи-Пуља
 

Учесници во наставата

 

Проф. д-р  Минас Бакалчев
Доц. д-р Александар Радевски
Доц. д-р Дивна Пенчиќ

Соработници

Дарко Драгановски
Мартина Пенева
Теодора Илиевска
Никола Милосављевски

 

 

повеќе

 

 

 

 

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар