ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

 

teams

Архитектонско студио V/1

Предмет

Архитектонско студио V/1

Предметен наставник

Проф. д-р Минас Бакалчев
Доц. д-р Саша Тасиќ

Учесници во наставата

 

Соработници

 

download:

повеќе

 

 

Архитектонско студио V/2

Предмет

Архитектонско студио V/1

Предметен наставник

Проф. д-р Анета Христова- Поповска
Доц. д-р Михајло Зиноски

 

Учесници во наставата

 

Соработници

 

download:

повеќе

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар