ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

 

teams

Предмет
Архитектонско  студио IV (2.2.4)
Предметен
наставник
Доц. д-р Јован Ивановски
Учесници во наставата
Доц. д-р Огнен Марина
Асист. Горан Мицковски 
Асист. м-р Мери Батакоја
соработници
Елеонора Поповска,
Ивана Топаловска 
Андреј Прошевски
Александар Врангаловски
download:
Link1, Link2,Link3

повеќе

AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар