ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

ГОДИШЕН КАЛЕНДАР
ЗИМСКИ СЕМЕСТАР
15.09.2016 
Свечено доделување на индекси нановозапишани                         студенти во прва година, во учебната 2016/2017 година
19.09 – 28.10.2016
Настава (шест седмици)
08.10.2016 
Работна сабота според распоред за вторник за 11-ти Октомври, Денот на Народното востание)
11.10.2016 (вторник)   
Неработен ден (11-ти Октомври, Ден на Народното востание)
15.10.2016
Работна сабота според распоред за понеделник
(за Денот на мак. револуционерна борба, 23-ти Октомври)
24.10.2016(понеделник)
Неработен ден (Ден на мак.револуционерна борба)
31.10.2016 - 04.11.2016
Колоквиумска недела
07.11 - 16.12.2016
Настава (шест седмици)
08.12.2016 (четврток)
Неработен ден (Св. Климент Охридски)
10.12.2016
Работна сабота според распоред за четврток
(Св. Климент Охридски)
19.12. - 23.12.2016
Колоквиумска недела
26.12. – 30.12.2016
Студио
01.01.2017 – 06.01.2017
Новогодишни и Божиќни празници
09.01.2017 – 27.01.2017
Јануарска испитна сесија
19.01.2017 (четврток)
Неработен ден – Богојавление (Водици)
30.01.2017 – 03.02.2017
Заверка на зимскиот и запишување на летниот семестар
 
 
ГОДИШЕН КАЛЕНДАР
ЛЕТЕН СЕМЕСТАР
 
 
01.02.2017 – 10.03.2017
Настава (шест седмици)
13.03.2017 – 17.03.2017
Колоквиумска недела
20.03.2017 – 28.04.2017
Настава (шест седмици)
08.04.2017
Работна сабота според распоред за петок (Велики Петок, Петок пред Велигден)
14.04.2017 (петок)
Неработен ден (Велики Петок, Петок пред Велигден)
17.04.2016 (понеделник)
Неработен ден (Велигден, втор ден Велигден )
01.05.2017 (понеделник)
1-ви Мај, Ден на трудот
02.05.2017 – 08.05.2017
Колоквиумска недела
09.05.2017 – 19.05.2017
Студио
24.05.2017 (среда)
Неработен ден (Св. Кирил и Методиј)
01.06.2017 – 30.06.2017
Јунска испитна сесија
02.06.2017 (петок)
Неработен ден (Духовден, петок пред Духовден)
26.06.2017 (понеделник)
Неработен ден (Рамазан Бајрам, прв ден на Рамазан Бајрам)
02.08.2017 (среда)
Неработен ден (Ден на Републиката)
17.08.2017 – 06.09.2017
Септемвриска испитна сесија
28.08.2017 (понеделник)
Неработен ден (Успение на Пресвета Богородица –
Голема Богородица)
08.09.2017 (петок)
Неработен ден (Ден на независноста)
11.09.2017 – 18.09.2017
Заверка на летниот и запишување на зимскиот семестар