ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

instagram twit facebook ilearn mail

iknow

menu

menuB

 

teams

УпатствоIKNOW

Упатство за промена на заборавена лозинка и промена на лозинка

1

На линкот www.iknow.ukim.mk ќе добиете форма каде можете да ја промените тековната или заборавената лозинка. Со аплицирање во полето E-Mail и Password системот ќе ве најави на првата форма од апликацијата, додека на линкот заборавена лозинка ќе можете да испратите барање до системот за промена, по што ќе ви биде испратен линк каде ќе морате да ја внесете новата лозинка.

2

Со внесувањето на лозинка која содржи мали и големи букви, знаци и бројки вашата нова лозинка е формирана, и е тешко препознатлива за агрегатори и интернет роботи за пробивање на лозинки.

Доколку не сте го добиле линкот за промена во INBOX проверете во сандачето JUNK-MAIL.