ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

Предмет

Нацртна геометрија (1.10.12)

Предметен наставник

Вон. проф. д-р Бојан Каранаков

Учесници во наставата
Доц. д-р Добре Николовски
Виш лаб. м-р Филип Ценовски
Асист. м-р Лилјана Димевска
Соработници
 

 

download:

 

Практикум по нацртна геометрија

Screen Shot 2022-12-23 at 10.05.49 AM

повеќе