ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

Предмет

Архитектонско студио VI/1 (4.4.78)

Предметен наставник

Проф. д-р Минас Бакалчев
Доц. д-р Саша Тасиќ

Учесници во наставата

 

Соработници

 

download:

повеќе

 

Предмет

Архитектонско проектирање VI/2 (4.4.78)

Предметен наставник

Доц. д-р Михајло Зиноски

Проф. д-р Анета Христова-Поповска

Учесници во наставата

 
Стефани Соларска
 
М-р Игор Медарски