ArhUkim
АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

 

 

 

Најава Зачлени

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

iknow

menu

menuB

ИНСТИТУТ ЗА АРХИТЕКТОНСКО ПРОЕКТИРАЊЕ

 

 

д-р Александар Радевски
вонреден професор
раководител на институтот за архитектонско проектирање
 
 
д-р Митко Хаџи Пуља
редовен професор

д-р Минас Бакалчев
редовен професор

д-р Анета Христова Поповска
редовен професор

д-р Тасиќ Саша
вонреден професор

д-р Михајло Зиноски
вонреден професор

д-р Марија Мано Велевска
вонреден професор
 
д-р Јован Ивановски
вонреден професор
 
д-р Мери Батакоја
вонреден професор
 
д-р Горан Мицковски
вонреден професор

 

 
 
 
AFMAP

За факултетот

Деканат
Институти
Историјат
Контакт
Правни акти и документи
Пријатели
A.F. е мој избор
Финансии

 

 

 

 

 

Студии

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии
Студентска служба
Студентски организации

 

 

 

 

 


 

 


Уписи

Додипломски студии
Магистерски студии
Докторски студии

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадар

Административен кадар
Наставен кадар